Oficiāli tiek atcelta mūzikla «Tā es tevi mīlēšu» pirmizrāde

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

«Esmu pieņēmusi lēmumu oficiāli paziņot, ka ir atcelta mūzikla «Tā es tevi mīlēšu» pirmizrāde, kas bija iecerēta 20.jūlijā Latvijas Nacionālajā teātrī, kā arī pārējās mūzikla izrādes – 21., 27.,28. un 29.jūlijā,’» informē Žaklīna Cinovska.

www.bilesuparadize.lv

Pašlaik joprojām nav atrisinātas Žaklīnas Cinovskas un Raimonda Paula domstarpības pēc tam, kad jūlija sākumā svētdienas dienā komponists Raimonds Pauls pēkšņi medijos nāca klajā ar paziņojumu, ka nav piekritis sadarboties mūzikla «Tā es tevi mīlēšu...» izveidē un neesot devis atļauju izmantot tajā savu mūziku.

«Es gribu atvainoties tiem, kuri jau bija iegādājušies biļetes uz mūziklu, visiem mūziklā iesaistītajiem māksliniekiem un profesionāļiem, sadarbības partneriem un vienkārši labvēļiem, taču nevaru nosaukt nevienu objektīvu iemeslu, kāpēc šāds iznākums ir ilgstošam un nopietnam darbam, jo es pati līdz pat šim brīdim neesmu saņēmusi nevienu argumentētu pamatojumu sadarbības atteikumam no Paula puses,» atzīst Ž.Cinovska

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu