«Jautājumi zem deķa» 4. Lielais minets, celka un gāzes

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sveiki! Loti gribētu painteresēties! Nesen noskatījos porno filmu, tur sieviete taisīja minetu, un biju pārsteigta, ka vīrieša dzimumlocekli viņa varēja iesūkt līdz galam!

Varbūt tas izklausās smieklīgi, bet es arī vēlos tā iemācīties! Zinu, ka mans vīrs to novērtēs... Lūdzu pastāstiet, kā es varu iemācīties taisīt tādu minetu?
(Siev. 27 g.)


Mineta laikā ir iespējams iemācīties ieņemt mutē visu vīrieša dzimumlocekli. Šādas sievietes tautā dēvē ar «dziļajām rīklēm».

Visa tehnika pamatā balstās uz to, ka mineta laikā tiek ieņemta tāda poza, ka starp mutes dobumu un rīkli veidojas 180 grādu leņķis un dzimumloceklis, neatkarīgi no tā garuma var brīvi ieslīdēt sievietes rīklē.

Katrā ziņā, lai iemācītos tik virtuozu tehniku, ir jāpieliek daudz pūļu, jo vissmagākais jautājums ir iemācīties pārvarēt vemšanas refleksu. Vemšanas reflekss rodas katram normālam cilvēkam, ja tiek kairināts rīkle.

* * *

Cik ātri var pārplēst celku?
(Siev. 16 g.)

«Celku» vai pareizāk būtu teikt — jaunavības plēvi parasti ir viegli pārplēst. Tomēr tas var būt arī apgrūtinoši un dažās situācijās nākas vērsties pēc palīdzības pie ginekologa.
Jaunavības plēve var būt arī pietiekoši bieza un dzimumakta laikā neizdodas to pārplēst.
 
* * *
Vai tas ir normāli, ka mana partnere seksa laika «nolaiž gāzes»?
(Vīr. 24 g.)

Sasniedzot orgasmu, draudzenei rodas muskuļu atslābums un patvaļīgi notiek «gāzu nolaišana».

 
Draudzenei būtu labāk jāattīsta šie starpenes muskuļi un jācenšas kontrolēt šo procesu. Bet par nenormālu to nosaukt nevar.

Tomēr šāda situācija var radīt jums nepatiku pret intīmo tuvību ar draudzeni.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu