Aiztur kārtējo maluzvejnieku

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Turpinot reidus rūpnieciskās zvejas noteikumu ievērošanas kontrolē, Rīgas Pašvaldības policijas (RPP) Ūdenslīdēju un glābēju nodaļas darbinieki 28.oktobra naktī Daugavas akvatorijā aizturēja kārtējo malu zvejnieku ar nelegālajiem tīkliem 200 metru garumā.

Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Par to TVNET informēja Rīgas Pašvaldības policijas sabiedrisko attiecību speciāliste Inese Tīmane.

Dārziņu teritorijā, tiešā Daugavas tuvumā 28.oktobra naktī policijas darbinieki aizturēja 1964. gadā dzimušu vīrieti, kurš, pamanot policijas darbiniekus, krasta krūmos centās noslēpt laivu. Krastā plastikāta kastēs atradās divi zvejas tīkli kopējā garumā 200 metri.

Aizturētajam vīrietim sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols un izņemti zvejas tīkli, gumijas laiva ar airiem, piepūšamie gumijas sēdekļi, laivas sūknis, lukturīši un plastikāta kastes.

Rīgas Pašvaldības policija atgādina – ar nelicenzētiem zvejas rīkiem aizliegts atrasties tiešā ūdenstilpes tuvumā, to paredz Ministru kabineta noteikumi par rūpniecisko zveju iekšējos ūdeņos.

Policija aicina iedzīvotājus par pamanītu iespējamās nelegālās zvejniecības veikšanu ziņot Rīgas Pašvaldības policijai pa tālruņiem 28365842, 67518202 vai rakstot uz e-pasta adresi: http:// ugcan@inbox.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu