Jauna versija par Makartniju šķiršanos

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no arhīva

Sera Pola Makartnija laulības sabrukums ir piesaistījis mediju uzmanību. Iepriekš tika uzskatīs, ka Heteres Milsas pornopagātne bija sabrukuma iemesls. Tagad parādījusies jauna versija.

Kā ziņo izdevums «People», parādījusies jauna informācija. Britu tabloīdi uzskata, ka par šķiršanās pamatiemeslu kalpojusi abpusēja nepatika starp Pola meitu Stellu un viņa sievu Heteri.

Pēc jaunās versijas kļūst skaidrs, ka pastāv skandalozs audioieraksts, kurā dzirdama Pola Makartnija saruna ar meitu Stellu, kas ne visai pozitīvi izsakās par savu pamāti. Šis ieraksts nezināmā veidā nokļuvis Heteres rokās, kas to ir noklausījusies. Pēc noklausīšanās Hetere sarīkojusi eksbītlam milzīgu skandālu un izvirzījusi ļoti nežēlīgus noteikumus, un ar šo mirkli ģimenē sākusies konfrontācija.

Pola un Heteres pārstāvji pagaidām atturas no komentāriem, bet ar Stellas pārstāvjiem pagaidām nav izdevies sazināties. Britu prese jau ilgu laiku pievērš uzmanību sera Pola meitas un otrās sievas attiecībām. «Mēs nekad neesam kopā redzējušas Heteri un Stellu, un tas jau par kaut ko liecina,» — daudznozīmīgi izteikušies Makartnija draugi.

Turklāt kļuvis zināms arī tas, ka Makartnijs atteicies apmaksāt Heteres autovadītāja miesassarga pakalpojumus, izņemot tikai tos gadījumus, kad viņa atrodas kopā ar abu divgadīgo meitiņu Beatrisi. Eksbītls šajā jautājumā bija ļoti lakonisks: «Tās nav manas problēmas!"

Tā vien izskatās, ka cīņa starp abiem laulātajiem kļūst aizvien nežēlīgāka. «Domāju, ka jāgaida pats sliktākais,» — prognozējis kāds pāra tuvs draugs. «Hetere pēc dabas ir fūrija, un arī Polam ir sprādzienbīstams raksturiņš.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu