Izvēlies, kurš saņems MTV balvas šogad!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grandiozākais mūzikas šovs Eiropā – «MTV Europe Music Awards 2006» ir tepat durvju priekšā! Šogad tas notiks 9. novembrī Kopenhāgenā un dažiem veiksmīgiem latviešiem būs iespēja izvēlēties zvaigznes, kuras nominēt «MTV Europe Music Awards» balvām!

www.mtv.lv

Starp citām nominācijām «MTV Europe Music Awards» šogad pirmo reizi būs arī nominācija «Best Baltic Act», MTV ekspertu un skatītāju žūrijas rokās ir izlemt, kuras piecas grupas no Baltijas valstīm nominēt šai kategorijai, lai pēc tam izvēli par uzvarētāju atstātu MTV skatītāju ziņā.

«MTV ir atvērta televīzija, ikvienam ir iespēja piedalīties mūsu programmas veidošanā,» stāsta «MTV Latvija» direktore Liliāna Ozoliņa. «Šis mums ir īpašs gads – mēs sākam raidīt Latvijā un pirmo reizi MTV vēsturē kāda no Latvijas grupām tiks nominēta MTV balvai, tāpēc gribam, lai arī mūsu skatītājs tiktu iesaistīts  šajā svarīgajā lemšanas procesā,» skaidro Liliāna.

MTV žūrijā, kas izvēlas piecus kandidātus katrai nominācijai, ir MTV skatītāji un mūzikas industrijas pārstāvji, bet par «MTV Europe Music Awards» saņēmējiem balsos tikai MTV skatītāji.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu