Arsenālā biļešu drudzis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Arsenāls pasludina savas biļešu cenas. Tās ir no  Ls 2, 5 līdz Ls 4, bet… Starptautiskā kino foruma Arsenāls rīkotāji iesaka jau šodien atzīmēt divus datumus. Proti, abonementi  būs pārdošanā no 4. līdz 25. augustam tikai un vienīgi kinoteātra Rīga kasē.

Kas ir Arsenāla abonements?

Tas ir piecu biļešu komplekts (katras biļetes cena ir tikai Ls 1, 98), kas kopā veido ļoti demokrātisku piedāvājumu par Ls 9, 90 uz piecām filmām. Protams,  īstie kinofani pirks vairākus abonementus, un šādā situācijā ir jāzina, kā tos īstenot. Kas jādara? Viss ir vienkārši!

Pirmais, kas jāzina! Kā parasti – abonementa biļetes ir carte blanche, proti, jāpētī foruma Arsenāls programma, un tad 14., 15., un 16. septembrī tās jāreģistrē Kongresu namā vai kinoteātrī Rīga, kur tavās abonementa biļetēs tiks ierakstīti izvēlēto seansu datumi, laiki un sēdvietas, iespiežot arī speciālu zīmogu.

Variantu pietiek. Var reģistrēt visas biļetes uzreiz, var pa vienai, var uzsaukt draugiem un tā. It kā sarežģīti, bet arsenālisti pie tā jau ir pieraduši.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu