Kauperam jauns <i>autiņš</i>

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vakara Ziņas

Grupas «Prāta vētra» līderis Renārs Kaupers iegādājies «Mini Cooper» autiņu.

Pagājušajā nedēļā Renārs Kaupers uz draudzības spēli basketbolā ieradās eksotiskā autiņā — «Mini Cooper». Tieši šāds 80. gadu modelis, pēc apkārtējo aplēsēm, Latvijas autoceļos ir ārkārtīgi reti sastopams.

Pats mākslinieks par spēkratu negribēja runāt un vairākkārt norādīja, ka komentārus sniegt nevēlas. Zināms, ka līdzīgs spēkrats ir arī populārajam radio dīdžejam Artim Volfam. Latvijā jaunu «Mini Cooper» bāzes modeli iespējams iegādāties par 18 tūkstošiem eiro.

Auto speciālisti teic, ka «Mini Cooper» popularitāte pasauli pāršalca pagājušā gadsimta 60. gados un šo modeli bija iecienījušas daudzas mūzikas pasaules zvaigznes, arī slavenās grupas «The Beatles» dalībnieki. Sākotnēji mājsaimniecēm konstruētais auto kļuva par tā laika popkultūras nozīmīgu sastāvdaļu. Neformāli Lielbritānijā valdīja uzskats — katram, kurš kaut kas ir, jābūt «Mini». Varbūt arī Renārs Kaupers, mūsdienu Latvijā pārvietojoties ar šo autiņu, ir līdzīgos uzskatos?

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu