«Jautājumi zem deķa». 6. Ko darīt, ja nestāv? (2)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Sākot bučoties, tā turpinot līdz gultai, novelkot bikses man kaut kā īpaši nestāv. Kāda varētu būt problēma un risinājumi?
(Vīr., 18 g.)

Viens no biežākajiem iemesliem ir tas, ka priekšspēles laikā vīrietis «pāruzbudinās» — priekšspēles laikā esiet guvis spēcīgu uzbudinājumu, pārejot pie izģērbšanās (bikšu novilkšanas), mazliet satraucaties, un loģiski mazinās arī uzbudinājums, un tas iespaido erekcijas stiprumu. Konstatējot faktu, ka loceklis nestāv tā, kā vajag, — stresa dēļ tas var vēl vairāk nolaisties.

Tā ir psiholoģiska problēma. Kā to pārvarēt? Būtu vēlams, ja jūs abi mēģinātu izģērbties jau priekšspēles sākumā un turpinātu priekšspēli kaili. Īpaši būtu vēlams ātrāk atbrīvoties no savām biksēm! Ja atkārtojas iepriekš pieredzētās situācijas, būtu jāturpina priekšspēle — vēlams būtu turpināt priekšspēli, veicot draudzenei erotisku masāžu, un ļoti ieteicams būtu šīs masāžas laikā censties kairināt draudzenes ķermeni ar savu dzimumlocekli. Šādā veidā papildus tiks stimulēts dzimumloceklis, un pēc neilga brītiņa viņš atkal būs «kaujas» gatavībā!

Noteikti nevajadzētu sākt stresot, ka nestāv kā nākas, jo ar to jūs vēl vairāk viņu «nokausiet»!

Atcerieties! Dzimumloceklim nav visu laiku jāstāv! Un, ja viņš ir mazliet «noguris», vajag ļaut viņam kādu laiciņu atpūsties vai arī mazliet vairāk pastimulēt!
 
* * *

Man seksa laikā nestāv pietiekami ilgi, vēl neesmu beidzis, bet man jau vairs nestāv. It kā uz pirmo brīdi priekšspēlē viss ir kārtībā, bet paiet kāds laiks, nodarbojoties ar seksu, un tad sākas, ka vairs nestāv, kaut gan vēl neesmu beidzis. Ko darīt?
(Vīr., 19 g.)

Iemesli varētu būt vairāki. Būtu jāatdala jautājumi par erekcijas zušanu pirms dzimumakta un dzimumakta laikā.

Iemesli, kāpēc erekcija zūd pirms dzimumakta sākšanas, varētu būt saistīti ar pārāk lielu uzbudinājumu un ilgstošu priekšspēli, kuras laikā mazinās seksuālais uzbudinājums. Kā iemesls varētu būt arī dažādi psiholoģiski faktori u. c.

Erekcijas zudums dzimumakta laikā būtu vairāk saistīts ar dzimumlocekļa nepietiekamu kairinājumu. Visbiežāk šādās situācijās vainīgas ir priekšādiņas dažādas patoloģijas. Būtu vēlams par šiem jautājumiem konsultēties pie speciālista!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu