Alsu pirmdzimto gaida Londonā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: alsou.org

23 gadus vecās Krievijas estrādes zvaigznes Alsu šogad «Jaunajā vilnī» nebūs — vasaras beigās viņa gatavojas kļūt par māti. Dzemdēt dziedātāja devusies uz Londonu — tā uzstājis viņas vīrs Jans Abramovičs, ar kuru viņa salaulājās šā gada martā.

Interneta portāls «newsmusic.ru» ziņo, ka līdz kāzām Alsu veiksmīgi izdevās noslēpt savu grūtniecību. Taču, tā kā bērniņa gaidīšanas laiks jaunajai sievietei radīja nelielus veselības sarežģījumus, viņa tika ievietota vienā no prestižākajām Krievijas klīnikām, un no turienes arī noplūda informācija par viņas grūtniecību. To uzzinājis, dziedātājas vīrs sacēla pamatīgu skandālu un uzstāja, ka abiem jādodas prom no valsts — uz kādu privātu klīniku Eiropā, «kur ir profesionālāka apkalpošana un pa kājām nemaisās žurnālisti». Abi ilgi nevarēja izlemt starp klīnikām Londonā un Losandželosā, līdz īsi pirms izlidošanas no valsts izšķīrās par labu pirmajam variantam — jo šī pilsēta dziedātājai jau labi pazīstama. Izrādās, tur Alsu pavadījusi savu bērnību un jaunību. Tur viņai ir arī savs dzīvoklis, kuru viņas prombūtnes laikā pieskata uzticami speciālisti.

Alsu mazulim pasaulē jānāk šīs vasaras beigās. Turpmākos trīs gadus viņa neplāno būt uz skatuves, bet gan visu sevi veltīt bērniņam un ģimenei. Uz cik ilgu laiku simpātiskā dziedātāja pazudīs no skatuves, nav prognozējams, jo kādā intervijā viņa atzinusies, ka abi ar vīru gribētu vairākus bērnus. Pirmais, iespējams, būšot dēls — kamēr Alsu bērniņa gaidās dzīvojas pa Londonu, viņas tēvs Ralifs Safins krievu medijiem jau izpļāpājies, ka viņš «nevar vien sagaidīt savu mazdēlu».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu