Džordžs Maikls meža parkā atradis mīļāko

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Britu tabloīds «News Of The World» pieķēris 43 gadus veco dziedātāju Džordžu Maiklu īsi pēc tam, kad Londonas Hemstedhītas meža parkā, kas pazīstams kā homoseksuālistu pulcēšanās vieta, viņš mīlējies ar kādu pavecu un paresnu bezdarbnieku.

«Es tam nevaru noticēt, vācieties prom. Ja jūs šīs bildes ieliksiet avīzē, es jūs iesūdzēšu tiesā,» iebrēcies neganti nokaitinātais Dž. Maikls, kad avīzes korespondents viņu kopā ar partneri nobildējis varen sasārtušus iznākam no krūmiem. Taisnību sakot, vārda «vācieties» vietā popzvaigzne, kas drīz gatavojas uzsākt pasaules turneju, lietojis krietni skarbāku izteicienu. «Es nedaru neko nelikumīgu. Policija šeit pat vairs nerādās. Es esmu brīvs cilvēks un varu darīt, ko vien vēlos. Es nevienam neko ļaunu nedaru,» turpinājis Dž. Maikls.

Pēc tam viņš apvaicājies, vai kāds no laikraksta korespondentiem ir gejs, un, uzzinājis, ka ne, sacījis, lai viņi vācas prom, jo šī esot «viņa kultūra». Dž. Maikls, kas savu homoseksualitāti bija spiests atzīt pēc 1998. gada incidenta kādā Kalifornijas parka tualetē, kur masturbēja, raugoties uz privātdrēbēs tērptu policistu (par ko arī tika arestēts), no tālākiem komentāriem atteicies.

Žurnālistiem gan izdevies parunāt ar viņa tāvakara partneri — 58 gadus veco šoferi bezdarbnieku Normanu Kērtlendu, kurš atzinis, ka pat neesot pazinis popmūzikas zvaigzni. N. Kērtlends, kurš ir pastāvīgs šīs geju pulcēšanās vietas apmeklētājs, sacījis, ka Dž. Maikls pats viņam pienācis klāt, vēlāk viņi skūpstījušies (popdziedātājs šo lietu pieprotot), sekojusi mīlināšanās un savstarpēja apmierināšana. «Pilna seksa nebija, bet tas vienalga bija fantastiski,» atzinis bezdarbnieks.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu