Boriss Grebenščikovs glābts no akluma

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: sptimes.ru

Krievijā populārajam mūziķim Borisam Grebenščikovam veikta nopietna acu operācija. Redzes traucējumi māksliniekam sākās jau sen, taču pastāvīgās uzstāšanās neļāva viņam vērsties pie ārstiem.

Pirms kārtējiem koncertiem Maskavā kļuva skaidrs, ka tālāk vilcināties ar vizīti uz acu klīniku vairs nedrīkst — sāpes acīs kļuva stiprākas, un turpmākā notikumu attīstība māksliniekam varēja draudēt ar aklumu.

Grebenščikovs devās pie ārstiem, kuri pēc izmeklēšanas ieteica steigšus veikt operāciju. Tagad mūziķis atkopjas pēc ķirurģiskās iejaukšanās. Aptuveni pusgads būs vajadzīgs, lai Borisa veselība atjaunotos. Šajā laikā ir atcelta lielākā daļa koncertu. Tuvāko pusotra divu mēnešu laikā mākslinieks pavadīs pilnīgā mierā, bet septembrī, oktobrī jau atgriezīsies pie darba studijā. Grupas «Akvarium» koncertdarbība tiks atjaunota ne agrāk kā rudens beigās, ziemas sākumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu