Vai Gunārs Kalniņš gatavojas precēties?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Pagājušajā nedēļā mūziķis Gunārs Kalniņš portālā «draugiem.lv» informācijā par sevi bija norādījis, ka drīzumā gatavojas precēties. Taču pēc tam, kad žurnāls «Privātā Dzīve» to pamanīja, šī informācija no Gunāra Kalniņa profila nozuda.

Kā raksta «Privātā Dzīve», mūziķis šo svarīgo notikumu komentēt atsakās, taču kāda Gunāra Kalniņa paziņa žurnālam atklājusi, ka, iespējams, partneri tik nopietnām attiecībām Gunārs sastapis pirms diviem gadiem, kad ilgāku laiku dzīvojis Londonā. Īpašajam cilvēkam un jūtām, kas starp viņiem radušās, mūziķis tolaik arī veltījis dziesmu, ar kuru piedalījās «Eirovīzijas» dziesmu konkursa nacionālajā atlasē.

Portāla «draugiem.lv» profila informācijā Gunārs Kalniņš uzsvēris, ka ir laimīgs, kā arī izteicis pateicību visiem dzīvnieku draugiem, īpaši tiem, kas apmeklējuši «GG Choir» koncertus un ziedojuši Juglas dzīvnieku patversmei. Divos koncertos apmeklētāji ziedojuši 496,08 latus. Kā norāda Gunārs Kalniņš, jaunajai patversmei vajadzīgi aptuveni 300 tūkstoši latu. «Jātaisa 75 000 koncīšu. Vismaz arī «GG Choir» mazbērniem būs, ko darīt,» raksta Gunārs Kalniņš.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu