<i>Tatuškai</i> Juļai Volkovai atņemta autovadītājas apliecība

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI/T.Kalniņš

Krievijā populārā dueta «t.A.T.u.» dziedātājai Jūlijai Volkovai par braukšanu dzērumā uz pusotru gadu atņemta autovadītājas apliecība.

Vēl nav pagājuši trīs mēneši, kopš Jūlija sadauzīja savu jauno smalko mersedesu — un jau atkal citas nepatikšanas! Jūlija vidū Maskavas pilsētas tiesa pasludināja spriedumu: atņemt dziedātājai autovadītājas apliecību. Ceļu satiksmes noteikumu pārkāpums notika jau pērnajā ziemā, kad milicijas darbinieki aizturēja Volkovas vadīto «Audi A6». Dziedātāja, atrazdamās pie auto stūres, tikko spēja turēties kājās. «Viņa bija tik ļoti piedzērusies, ka vispār knapi spēja parunāt,» stāsta milicijas darbinieki. Tāpēc viņiem nekas cits neatlika kā atņemt viņai autovadītājas apliecību, bet mašīnu novietot speciāli šādiem gadījumiem paredzētā maksas autostāvvietā.

Uz tiesu Volkova neieradās, vien aizsūtīja savu pārstāvi. Neapmierināta ar tiesas spriedumu, dziedātāja to pārsūdzēja, bet lietas atkārtotā izskatīšanā tiesneši palika nelokāmi. «Nav pieļaujams sēsties pie stūres lielā reibumā! Viņas uzvedība bija ļoti bīstama,» viņi paskaidroja.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu