Hjū Džekmena sievu uzbudina vīra lomas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: cidadeinternet.com

Hjū Džekmena sieva esot izteikusi pateicību Vudijam Allenam par to, ka viņš mīlas epizodi starp Džekmenu un Skārletu Johansoni nofilmējis vienā piegājienā.

«X-cilvēku» zvaigznes sieva Debora-Lī Fērnesa jutās atvieglota, ka viņai nenācās vairākkārt noskatīties, kā viņas vīrs skūpstās ar daiļo blondīni filmā «Scoop».

Pēc epizodes uzņemšanas Debora piegājusi pie režisora Vudija Allena, lai viņam pateiktos, uzsverot, ka tagad viņa vienu skūpstu par to esot parādā pašam Vudijam.

Jaunajā Vudija Allena filmā Johansone atveido žurnālistikas studenti, kas iemīlas angļu aristokrātā (Hjū Džekmens).

Džekmens pavisam nesen atklāja, ka  sievu ļoti uzbudinot viņa lomas. Debora esot pieprasījusi, lai Džekmens gultā vilktu savu Vilkača kostīmu no «X-cilvēkiem», bet pēc kino lentes «Avots» («The Fountain») noskatīšanās vēlējusies nodarboties ar tantrisko seksu.

Džekmens pastāstīja: «Pēc darba pabeigšanas pie filmas «Avots»,  sieva man jautāja: «Vai tas nozīmē, ka mēs nodarbosimies ar seksu lotosa pozā?» Es vēl pilnībā to neesmu izpētījis, taču gatavojos drīzumā to izdarīt».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu