Mūzikas festivālā «re:loud» uzstāsies vairākas populāras Baltijas valstu grupas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: search.lt

Šogad mobilajā festivālā «re:loud» piedalīsies vairākas populāras Baltijas valstu grupas.

Dalību 1. septembra pasākumā ir apstiprinājusi pašlaik aktuālā grupa no Lietuvas – «Inculto» un  populārākā Igaunijas grupa – «Tanel Padar & The Sun», kuras solists var lepoties ar uzvaru «Eirovīzijas» dziesmu konkursā un nesenā grupas «Metallica» koncerta iesildīšanu. Par savu dalību mobilajā festivālā «re:loud» paziņojuši arī Latvijas mākslinieki – «Autobuss debesīs», «The Hobos», «Double Faced Eels», «Pērkons» un grupa «Astro'n'out».

Koncerta sākums paredzēts plkst. 16.00, bet ieeja pasākuma teritorijā būs no plkst. 15.00.

Jau ziņots, ka šogad pirmo reizi festivālā būs arī atsevišķa DJ telts, kurā varēs baudīt Latvijā atzītu DJ spēlēto mūziku. Festivāla programmā atsevišķa skatuve paredzēta jaunajām Latvijas grupām, kas speciāla konkursa kārtībā tiks izvēlētas ar portāla draugiem.lv starpniecību. Uz jauno grupu skatuves uzstāsies arī daudzu Latvijā notiekošo jauno grupu konkursu laureāti.

Biļetes uz festivālu «re:loud» no 1.augusta varēs iegādāties «Biļešu servisa» kasēs visā Latvijā. Pirmās 1000 biļetes maksās tikai Ls 1, bet katras nākošās 1000 – par Ls 1 dārgāk, ziņo festivāla organizatori.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu