Uma Tūrmane vēlas «atbrīvoties» no ausīm

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: cinema24horas

Tūrmane, kas ne reizi vien nodēvēta par vienu no izskatīgākajām aktrisēm kinopasaulē, izteikusies, ka vienmēr bijusi paškritiska un negatīvi vērtējusi savu izskatu.

1,85 m garā kinodīva uzsvērusi, ka viņas augums nav izaudzis pietiekami, lai būtu proporcionāls lielajām ausīm. «Kaut arī esmu iemācījusies būt apmierināta ar sevi, tomēr nevaru tikt vaļā no domas par lielajām ausīm. Tās patiešām izceļas uz visa auguma. Esmu ar mieru darīt vienalga ko, lai tikai atbrīvotos no tām,» Tūrmane teikusi izdevumam «OK!».

Diskomforts, kas saistīts ar izskatu, radies pubertātes vecumā. 36 gadus vecā aktrise stāstīja, ka straujā stiepšanās garumā 12 gadu vecumā savienojumā ar neparasto vārdu skolā viņu padarījusi par apsmiekla objektu. «12 gadu vecumā es jau biju 1,8 m gara. Sevī nespēju saskatīt neko citu kā sērkociņa figūru,» atcerējās Uma.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu