<i>Aisha</i> un «Opus Pro» izdod albumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No šīs nedēļas visās mūzikas tirdzniecības vietās būs nopērkams jaunās dziedātājas un TV raidījuma «Mīl, nemīl» vadītājas Aishas debijas albums «Tu un es». Albums ir ierakstīts sadarbībā ar leģendāro rokgrupu «Opus Pro», kurā dzied arī viņas tēvs Alex.

Albuma dziesmas rakstījis grupas ģitārists Harijs Zariņš, un lielākoties ieraksti tapuši studijā «G.E.M.» kopā ar producentu Gati Gaujenieku. Albumā iekļauti arī divi dueti, kurus Aisha iedziedājusi kopā ar Alex.

Jaunās «ripas» prezentācija notiks grupas «Opus Pro» jubilejas koncerta laikā 30. augustā Dzintaru koncertzālē. Interesanti, ka Aishas dzimšanas gads sakritis arī ar grupas «Opus Pro» dibināšanas laiku, un šajā koncertā abi atzīmēs savu divdesmitgadi. Koncertā paredzēts izpildīt lielu daļu no jaunā albuma dziesmām, bet bez Aishas koncertā vēl piedalīsies «Opus Pro» bijušie dalībnieki Muravejs, Guntis Vecgailis un Jevgeņijs Krupeņins ar saviem šā brīža projektiem «Keksi», «Dexter» un «Mirta in Rock». Koncertu vadīs Frīdis un aktrise Laila Kirmuška, kas veidojusi lielāko daļu grupas «Opus Pro» videoklipu.

«Man šķiet, ka Aishai ir visas dotības, lai dienās kļūtu par vēl labāku dziedātāju. Domāju, ka esam labi pastrādājuši studijā. Lielākā daļa albuma dziesmu bija tieši viņas balsij rakstītas, un viņa nelika mums vilties. Es domāju, ka šis albums patiks kā jauniem, tā veciem, jo tajā ir apvienota jaunība ar lielu skatuves pieredzi,» par sadarbību ar Aishu stāsta ģitārists Harijs Zariņš.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu