Adrians Kukuvass gatavojas dzimšanas dienas svinībām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI/G.Dieziņš

Šoruden grupas «Menuets» solists Adrians Kukuvass svinēs 55. dzimšanas dienu, tāpēc 7. septembrī Dzintaru koncertzālē tiek plānots mūziķa jubilejas koncerts.

7. septembra koncertā klausītājiem būs iespēja dzirdēt aizraujošas, romantiskas, ar humora dzirksti piepildītas melodiskas dziesmas — jau pazīstamās «Atgriežoties», «Krīt visbaltākie sniegi» un daudzas citas.

Koncertā uzstāsies grupa «A–5»: Adrians Kukuvass, Juris Sējāns, Leons Sējāns, Normunds Puriņš un Reinis Sējāns vai Ikars Ruņģis.

Kā ziņo organizatori, jubilejas koncertam būs trīs daļas un tā laikā savu skolotāju paredzējušas sveikt grupas «Astro'n'aut», «All Day Long», kā arī dziedātāja Ineta Rudzīte, kas kopā ar Adrianu prezentēs jauno albumu «Starp rīta zvaigznēm». Ar gaviļnieku kopā muzicēs arī Olga Rajecka, Niks Matvejevs, Normunds Rutulis, Guntars Ruņģis un citi Latvijā pazīstami mūziķi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu