«Jautājumi zem deķa» 9. Kā strauji palielināt dzimumlocekli?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reinis Oliņš

Sveiki Mani interesē, ko Jūs domājat par preparātu «Maxaman», kurš sola palielināt dzimumlocekli par 25% ātrā laikā? Paldies!
(Vīr. 30 g.)

«Maxaman» ir viens no daudzajiem preparātiem vai — pareizāk teikt — pārtikas piedeva, ko reklamē kā līdzekli dzimumlocekļa izmēru palielināšanai. Šādu līdzekļu ir samērā daudz, piemēram, «Alzare», «VigRx», «Enzyte» u. c. Patiesībā internets ar šiem līdzekļiem ir pārpildīts.

Pamatā visam ir manuālā dzimumlocekļu palielināšana, bet, tā kā to ir grūtāk caur internetu pārdot, tad tiek piedāvāti šie līdzekļi, kurus jālieto vismaz 4 mēnešus un paralēli jāveic dzimumlocekļa masāža.

Pateicoties cilvēku slinkumam un naivumam — ticībai, ka, dzerot šīs pārtikas piedevas, dzimumloceklis palielināsies par mistiskiem izmēriem (2,5—5 collām), šis bizness var pastāvēt, kaut gan ASV jau ir sākušās vairākas tiesu prāvas pret šo preparātu izplatītājiem.

Interesantākais ir tas, ka dzerot vai nedzerot šos preparātus un veicot dzimumlocekļa masāžu (manuālā dzimumlocekļa izmēru palielināšana), rezultāti ir pilnīgi vienādi, bet no mārketinga viedokļa ir ļoti izdevīgi, ja cilvēks veic masāžu un regulāri iegādājas šos līdzekļus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu