«Arsenāls» rīko brokastis zaļumos

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ķīpsalas zālājā 3. augustā notika tradicionālās «Arsenāla» brokastis jeb pirmā oficiālā kino foruma preses konference lūgtajiem viesiem.

Ēdienkartē kā uzkoda bija «Arsenāla» rīcības komitejas priekšsēža Māra Gaiļa pikantā atmiņu plate, jo forums šogad svin savu divdesmito jubileju.

Pamatēdienu vidū bija «Arsenāla» prezidenta Augusta Sukuta pasniegtie vīrusi, proti, lupa, ar kuru tos saskatīt. Un teorija, ka vīrusi ir mūsu draugi, nevis farmācijas kompāniju biznesa pamats.

Neliela atslodze bija «Arsenāla» filmu programmu grupas vadītājas Sonoras Brokas gatavotie salāti no foruma skatēm, kuros dominēja festivāla Arheoloģijas un Foruma skates programmas, bet «Arsenāla» simt trīsdesmit filmas ir kā neaptverami garš kino bārs, kurš jāizgaršo.

Kā vīrakains Austrumu saldums bija foruma vizuālā tēla autora mākslinieka Aleksandra Busses stāsts par Tuvajiem Austrumiem, kas ir «Arsenāla» šāgada dominante, un ielūgums skatīties reti kad Rīgā izrādītas šā reģiona filmas.

Bet «Arsenāla» ģenerālsponsors «Nordea» bankas filiāles vadītājs Valdis Siksnis klātesošos cienāja ar vēžiem, piebilstot, ka ir patiesi lepns un priecīgs, ka «Nordea» var atbalstīt tik garšīgu filmu festivālu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu