Sofija Rotaru mēģina saglabāt svaigu izskatu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI/T.Kalniņš

Slavenā Ukrainas dziedātāja Sofija Rotaru svaigu izskatu mēģina saglabāt ar plastisko operāciju un diētu palīdzību.

Konkursa «Jaunais vilnis 2006» laikā, pagājušās piektdienas pēcpusdienā, «Vakara Ziņu» fotogrāfs pamanīja slaveno Ukrainas dziedātāju Sofiju Rotaru veldzējamies Vecrīgas restorāna «Velvets» vasaras terasē. Ar viņu kopā bija dēls un menedžeris Ruslans, kā arī vēl kāda gaišmate. Rotaru seju slēpa tumšas saulesbrilles, tomēr skaidri varēja redzēt, ka bez profesionāla grima viņa ikdienā izskatās sliktāk nekā uz skatuves. Tomēr Ukrainā un arī Krievijā, kur dziedātāja ir ārkārtīgi populāra (viņa ir viena no dārgākajām Krievijas māksliniecēm, par uzstāšanos prasot vismaz 25 tūkstošus dolāru, bet par jaunā gada sagaidīšanas pasākumu vadīšanu — vismaz simts tūkstošus dolāru. Šie skaitļi viņu vēl pērn ierindoja vienā pulkā ar Allu Pugačovu un Filipu Kirkorovu), ik pa laikam uzvirmo jautājums — kas ir dziedātājas jaunības eliksīrs. Nākamgad Rotaru apritēs apaļi 60, bet uz skatuves viņa izskatās pārdesmit gadu jaunāka.

Pati Sofija Rotaru intervijās par plastiskajām operācijām runā ļoti nelabprāt un vairāk uzmanības pievērš savām īpašajām diētām — jau vairākus gadus viņa attīra organismu ar āboliem. Proti, pēc katriem trim mēnešiem viņa ievēro nedēļu ilgu ābolu diētu, dienā notiesājot kilogramu augļu. Šajā laikā viņa ābolus ēd divreiz dienā — no rīta un vakarā, turklāt, kā apgalvo Rotaru, derīgi ir tikai dzimtajā pusē auguši āboli. Turklāt arī pārējā laikā māksliniece neatļaujoties vaļības un ievērojot noteiktu ēšanas režīmu. Trīs dienas pārtiek no nesālītiem rīsiem, nākamās trīs dienas no dārzeņiem (arī bez sāls), un tikpat ilgu laiku — no augļiem. Viņa dzer negāzētu minerālūdeni.

Tomēr zvaigznēm no sabiedrības noslēpt dažādus faktus ir ļoti grūti, un ir acīmredzami skaidrs, ka Rotaru žilbinošo izskatu saglabā tieši ar ķirurģisku manipulāciju palīdzību. Viņai bijušas vairākas plastiskās operācijas, kurās veikta sejas ādas nostiepšana, liekās ādas un maisiņu noņemšana no acu plakstiņiem, kā arī grumbu izlīdzināšana. Zīmīgi, ka Rotaru nemaz neizvēlas dārgākās pasaules klīnikas. Piemēram, 2004. gada februārī kādā Sanktpēterburgas klīnikā viņai tika veikta plakstiņu korekcija, kas maksāja salīdzinoši maz — 550 eiro.

Raimonds Pauls par Sofiju Rotaru

«Mums «Jaunā viļņa» laikā pieklājības pēc bija jāapkampjas un jāsabučojas, un, protams, varu teikt to pašu, ko redzēja arī skatītāji — Sofija Rotaru savā vecumā izskatās ļoti labi. Neviena cita no bijušajām padomju laika zvaigznēm nav saglabājusies tā kā Rotaru, lai gan dzīvē viņai nav gājis nemaz tik viegli, pat visai drūmi. Skaidrs, ka daudzi mākslinieki veic plastiskās operācijas, lai paildzinātu jaunību. Es gan par to nekad neesmu domājis — kāds esmu, tāds esmu. Tāpat visi zina, kad cilvēks dzimis, tāpēc nav ko tēlot jaunekli.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu