«Tumsai» — 15, Freimanim — 30!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dzīvi svinēt nav grūti, ja vien izdodas atrast gana labu iemeslu, — nosprieda grupa «Tumsa» un konstatēja, ka tai šogad aprit jau 15 gadu! Vēl trakāk — vairs galīgi nav tālu arī līdz grupas līdera Mārtiņa Freimaņa 30. dzimšanas dienai… Variantu nav — jāsvin!

Jubilejas sezonas ieskaņā jau septembra nogalē gaidāma «Tumsas» labāko dziesmu izlase — līdzās grupas lielākajiem hitiem tajā būs iekļautas arī divas iepriekš neizdotas dziesmas. Svinību turpinājumā oktobra beigās un novembra sākumā ieplānoti lielkoncerti Valmierā, Liepājā, Talsos un Rīgā. Pirms «Tumsas» uzstāšanās tiks demonstrēta režisora Arvīda Krieva jaunā, grupai veltītā dokumentālā filma «Dzīve kā košums», savukārt koncertos uz skatuves gaidāmi dažādi viesi un pārsteigumi. Jubilejas koncertsērija noslēgsies grupai «Tumsa», Mārtiņam Freimanim un latviešu tautai tik zīmīgajā Mārtiņdienā — 10. novembrī — ar grandiozu koncertu Ķīpsalas hallē.

Jāpiebilst, ka «Tumsa» dibināta 1991. gadā Liepājā. Līdz šim grupa izdevusi piecus veiksmīgus albumus, kuri allaž apliecinājuši neapstāšanos pie sasniegtā, radot daudzas publikas iemīļotas dziesmas un nospēlējot neskaitāmus koncertus. Latviešu populārās mūzikas lauciņā «Tumsa» nenoliedzami ir spēcīga spēlētāja.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu