Mūrniece lūdz policiju sākt kriminālprocesu par Rolšteina darbībām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Saeimas Pretkorupcijas komisijas vadītāja Linda Mūrniece nosūtījusi iesniegumu Ekonomikas policijai ar lūgumu ierosināt kriminālprocesu saistībā ar SIA «PR Laboratorija» un tās rīkotājdirektora Kaspara Rolšteina iespējami nelikumīgām darbībām, informēja Laila Timrota, frakcijas «Jaunais laiks» sabiedrisko attiecību konsultante.

Mūrniece iesniegumā lūdz pārbaudīt, vai «PR Laboratorija» likumīgi ieguvusi tiesības organizēt sabiedrisko attiecību kampaņu «Rīgas Austrumu slimnīcai», kā arī to, vai Kaspara Rolšteina saistība ar Tautas partijas amatpersonām nav veicinājusi šā līguma noslēgšanu tieši ar šo SIA. Iesniegumā lūgts pārbaudīt, vai iepriekš Veselības ministrijas budžetā bijuši paredzēti līdzekļi sabiedrisko attiecību kampaņas veidošanai kādai citai slimnīcai. Policija arī informēta par iespējamiem pārkāpumiem «PR Laboratorijas» darbībās saistībā ar noslēgtiem līgumiem.

Vienlaikus Mūrniece lūdz policiju pārbaudīt, vai nodibinājums «Sabiedrības par vārda brīvību» un premjera biroja vadītāja Jurģa Liepnieka veidotā Tautas partijas kampaņa plašsaziņas līdzekļos netiek finansēta no valsts budžeta, tādējādi, iespējams, nelikumīgi šķērdējot valsts budžeta līdzekļus un novirzot tos neparedzētiem mērķiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu