Serdjučka kļuvusi nopietna kā Pugačova

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no arhīva

Aktieris Andrejs Danilko, kas ir vairāk pazīstams kā Verka Serdjučka, necieš uzstāties vasarā. Tas ir loģiski — vilkt kažoku tādā karstumā un vēl tādā paskatā dejot uz skatuves tik tiešām, maigi sakot, ir neērti.

Un tomēr par godu savam paziņam Filipam Kirkorovam Danilko izdarīja izņēmumu un atbalstīja viņa koncertu ar savu uzstāšanos.

Par saviem plāniem Danilko izstāstīja žurnālistiem: «Mēs tagad gatavojam jaunu smieklīgu programmu, ar ko ceram apbraukt visu pasauli. Tas būs tāds izlecošs muzikālais projekts. Tagad nav smieklīgu dziesmu, kas radītu pozitīvu enerģiju. Pat mana Serdjučka ir kļuvusi ļoti nopietna, gandrīz kā Pugačova. Tāpēc gribas atgriezties jautrajā pagātnē. Serdjučka būs tāda kā izlecēja, bet tomēr dziedātāja. Divu nedēļu laikā esmu uzrakstījis desmit dziesmas. Tās sanāca modernas, bet tajā pašā laikā turpina zelta astoņdesmito gadu — disko atdzimšanas ēras — tradīcijas.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu