Baskovs dziedās duetā ar Monseratu Kabaljē

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: rosbalt.ru

Krievijas nopelniem bagātais mākslinieks, neskaitāmu Krievijas un starptautisko konkursu uzvarētājs, titula Krievijas zelta balss īpašnieks Nikolajs Baskovs gatavojas drīzumā gaidāmajai koncerttūrei, kurā, astoņu miesassargu pavadīta, piedalīsies arī pasaulslavenā operdziedātāja Monserata Kabaljē. Te jāpiebilst, ka Nikolajs Baskovs ir Monseratas Kabaljē skolnieks.

Šis gads lieliskajam dziedātājam ir īpašs: vispirms viņa sieva Svetlana dāvāja viņam dēlēnu Broņislavu, un nu ar savu klātbūtni viņa 30. dzimšanas dienas koncerttūrē pa Krievijas lielākajām pilsētām viņu solījusies pagodināt pasaulslavenā operas zvaigzne. «Tā man ir liela dāvana,» savu sajūsmu neslēpj populārais dziedātājs. «Monserata bija un būs divdesmitā gadsimta beigu un divdesmit pirmā gadsimta sākuma lieliskākā dziedātāja. Viņa ieradīsies Krievijā kopā ar meitu, un viņas sniegumā varēs noklausīties Krasnojarskas, Tjumeņas, Jekaterinburgas, Čeļabinskas, Sanktpēterburgas un Maskavas klausītāji.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu