Miks Džegers sācis apmeklēt dziedāšanas stundas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Miks Džegers atzinies, ka pēc 35 gadus ilgās dziedātāja karjeras sācis apmeklēt dziedāšanas stundas. «The Rolling Stones» līderis bijis leģendārās grupas solists kopš 1962. gada, šajā laikā viņš nav izmantojis profesionāļu palīdzību, taču tagad Džegers jūt, ka vajadzīgs kāds, kas palīdzētu pirms koncertiem iesildīt balsi.

63 gadus vecais Miks pavēstījis «Virgin Radio»: «Labāk vēlu nekā nekad. Neliels treniņš manai balsij tikai noderētu. Vienmēr esmu jaunajiem dziedātājiem mācījis, ka balsij nepieciešams profesionāls treniņš. Daudziem cilvēkiem ir problēmas ar balsi — ne tikai veciem, bet arī jauniem. Katru dienu stundām dziedot, balss nogurst, tāpat kā nogurst organisms, cilvēkam skrienot. Tāpēc ļoti svarīgi pirms tam pareizi iesildīties.»

Grupa «The Rolling Stones» pašlaik atrodas «Bigger Bang» pasaules koncertturnejā, ko atsāka pagājušajā mēnesī, pēc tam, kad no smadzeņu operācijas atguvās Kīts Ričards.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu