Olijars šovakar skries pēc Eiropas zelta!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas sprinteris Staņislavs Olijars uzvarēja savā pusfināla skrējienā Eiropas meistarsacīkstēs 110 m barjersprintā, finišējot ar vislabāko rezultātu - 13,25 sekundes. Jau šovakar notiks finālskrējiens, kurā Olijars būs galvenais favorīts. Finālskrējiens paredzēts pulksten 18.40.

Otrais bija vācietis Tomass Blašeks (13,27 sekundes), trešais finišēja brits Endijs Tērners (13,36 sekundes), bet kā ceturtais kvalificējās ungārs Daniels Kīss (13,68 sekundes).

Pagaidām nezināmu iemeslu dēļ distances laikā ievērojami tempu samazināja Olijara sīvākais konkurents Ladži Dukurs no Francijas. Viņš sākotnēji turējās līdzi, taču pēc trešās barjeras strauji sāka samazināt tempu. Viņš finišēja ar sev tik neierasti zemu rezultātu - 13,87 sekundes, un finālam nekvalificējās.

Pirmajā pusfinālgrupā labākie laiki bija krievam Igoram Peremotam un ukrainim Serhijam Demidikam - abiem rezultāts bija 13,46 sekundes. Finālam kvalificējās arī zviedrs Roberts Kronbergs (13,56 sekundes) un vācietis Jens Vermans (13,60 sekundes).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu