4 x 100 m stafetē uzvar Krievijas sprinteres

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Eiropas meistarsacīkstēs 4 x 100 m sprinta stafetē par čempionēm kļuvušas Krievijas sprinteres. Krievijas kvartets ar Jūliju Guščinu, Natāliju Rusakovu, Irinu Habarovu un Jekaterinu Grigorjevu finišēja ar rezultātu 42,71 sekunde.

Eiropas sudrabs tika Lielbritānijas kvartetam, kurā skrēja Anika Onoura, Emma Anija, Emīlija Frīmena un Džoisa Maduaka. Lielbritānijas sprinteres izcīnīja otro vietu ar rezultātu 43,51 sekunde.

Pie bronzas godalgas tika Baltkrievijas sprinteres, finišējot ar rezultātu 43,61 sekunde. Baltkrievijas komandā skrēja Jūlija Ņesterenko, Natālija Safroņņikova, Alena Neimiržitskaja un Oksana Drahuna.

Interesanti atzīmēt, ka piektajā vietā finišējušās Zviedrijas komandas sastāvā startēja Eiropas čempione Suzanna Kallura un viņas māsa Dženija, kā arī daudzcīņniece Karolīna Klufta. Zviedrietes finišēja ar rezultātu 44,16 sekundes.

Neveicās Vācijas, Francijas un Beļģijas kvartetiem, jo komandas izstājās. Beļģijas komandā kā pēdējai vajadzēja skriet divkārtējai Eiropas čempionei Kimai Gevārtai, kura vinnēja gan 100 m, gan 200 m skrējienos.

Eiropas meistarsacīkstes
4 x 100 m stafete sievietēm

1. Krievija - 42,71 s
2. Lielbritānija - 43,51 s
3. Baltkrievija - 43,61 s
4. Ukraina - 43,97 s
5. Zviedrija - 44,16 s
Vācija, Francija un Beļģija nefinišēja

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu