Alsu aizbēgusi uz Losandželosu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no arhīva

23 gadus vecā Krievijas estrādes zvaigzne Alsu, kura ir pēdējā grūtniecības mēnesī, tikko devusies uz Ameriku. Viņas bērniņš nāks pasaulē vienā no prestižākajām Losandželosas klīnikām.

Tā izlēmis dziedātājas vīrs Jans Abramovs, ar kuru Alsu salaulājās šā gada martā, raksta interneta portāls yellowpress.ru. Neatkarīgā jau rakstīja, ka jūlija vidū pēc pamatīga skandāla vienā no prestižākajām Krievijas klīnikām, kur topošā māmiņa tika ievietota veselības sarežģījumu dēļ – no turienes noplūda rūpīgi slēptā informācija par viņas grūtniecību –, Alsu kopā ar vīru devās prom no valsts. Par dzemdībām piemērotu vietu viņi atzina Londonu, kur dziedātāja pavadījusi savu bērnību un jaunību un kur viņai ir pašai savs dzīvoklis.

Bet pēdējo dienu notikumi Londonā, kad Lielbritānijas policija paziņoja, ka tai izdevies novērst sazvērestību, kas būtu radījusi neiedomājama mēroga asinspirti, drošības apsvērumu dēļ lika viņiem izšķirties bēgt arī no šīs valsts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu