«re:loud» pulcēs festivālu un konkursu laureātus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mobilajā festivālā «re:loud» 1. septembrī Mežaparka Lielajā estrādē uzstāsies 2006. gada jauno mūzikas grupu festivālu un konkursu uzvarētāji.

Uz festivāla mazās skatuves kāps pasākuma «Uz Tukumu pēc smukuma» uzvarētāja — grupa «Vic Anselmo», konkursa «Borderrock» uzvarētāja — grupa «Junk», kā arī dubultlaureāte — konkursu «Stage Number One» un «Tu esi pamanīts» uzvarētāja — grupa «Tumors». Iespēja piedalīties «re:loud» būs arī kādai citai grupai, ko noteiks festivāla «Tu esi pamanīts» žūrija.

Tiesības uzstāties uz mazās skatuves iegūs arī portāla «draugiem.lv» rīkotā mūzikas konkursa uzvarētāji. Jau tagad konkursā pieteikušās 274 grupas, kam izveidots profils «draugiem.lv» mūzikas sadaļā. No šīm grupām kompetenta žūrija (organizatoru un «draugiem.lv» pārstāvji, mūzikas žurnālists Uldis Rudaks un mūziķis Arnis Račinskis) izvēlēsies 20, par kurām tālāk balsos «draugiem.lv» lietotāji.

Par žūrijas izvēlētajām grupām balsošana notiks no 16. līdz 23. augustam. 24. augustā tiks paziņotas trīs visvairāk punktus ieguvušās grupas, kurām būs iespēja uzstāties uz mobilā festivāla «re:loud» skatuves.

Atgādinām, ka festivāls «re:loud» atklās jauno mācību gadu 1. septembrī Mežaparka Lielajā estrādē. Darbība norisināsies uz divām skatuvēm, kā arī būs atsevišķa DJ telts. Uz festivāla lielās skatuves uzstāsies pašlaik aktuālā grupa no Lietuvas «InCulto» un populārākā Igaunijas grupa — «Tanel Padar & The Sun». No Latvijas uzstāsies grupas «Autobuss debesīs», «The Hobos», «Double Faced Eels», «Pērkons» un «Astro'n'out».

Biļetes uz festivālu «re:loud» iespējams iegādāties «Biļešu servisa» kasēs visā Latvijā. Festivāla sākums paredzēts plkst. 16.00, bet ieeja pasākuma teritorijā būs no plkst. 15.00.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu