Ej uz «re:loud» un satiec zvaigznes!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: allstarz.ee

Katram, kas iegādājies biļeti uz mobilo festivālu «re:loud», ir iespēja laimēt tikšanos klātienē ar populāro lietuviešu grupu «InCulto» un igauņu mūziķiem «Tanel Padar & The Sun».

www.reloud.lv

«Uzvarētāji iegūs ne tikai ekskluzīvu iespēju pēc koncerta satikt populārās grupas klātienē, bet arī piedalīsies kopīgā foto sesijā, ko iemūžinās profesionāls fotogrāfs. Šī ir lieliska iespēja apmeklēt gan festivālu, gan satikt savus iemīļotos mūziķus,» stāsta festivāla producents Mārcis Gulbis.

«Tanel Padar & The Sun» ir ieguvusi lielu popularitāti dzimtajā Igaunijā. Tanels Padars pazīstams kļuva jau 1999. gadā, uzvarot jauno izpildītāju konkursā. 2000. gadā viņš piedalījies «Eirovīzijā» kā tā gada igauņu pārstāves dziedātājas Ines bekvokāls. Zvaigžņu stunda šim dziedātājam pienāca nākamajā gadā, kad viņš, grupa «2XL» un dziedātājs Dave Benton ar dziesmu «Everybody» kļuva par «Eirovīzijas» dziesmu konkursa uzvarētājiem. Pašlaik Tanels Padars ir mainījis skatuves tēlu un koncertos uzstājas ar Igaunijā populāro grupu «The Sun».

Grupa no Lietuvas «Inculto» ar savu eklektiskā stila mūziku priecē fanus jau kopš 2003. gada. Pirmsākumos veselu gadu uzstājoties galvenokārt privātās ballītēs, grupa jau 2004. gada decembrī iemantoja lielu popularitāti ar lietuviešu tautasdziesmas modernizētu versiju. 2005. gada tika izdots trešais radio singls «Boogaloo» un viņu debijas albums «Post-Sov-Pop». Grupa ir arī ieguvusi balvu kā gada labākā debitante un piedalījusies vairākos festivālos un televīzijas pārraidēs.

Atgādinām, ka festivāls «re:loud» atklās jauno mācību gadu 1. septembrī Mežaparka Lielajā estrādē. Darbība norisināsies uz divām skatuvēm, kā arī būs atsevišķa DJ telts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu