<i>Tatuška</i> Jūlija Volkova zaudējusi bērnu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI/T.Kalniņš

Krievijā populārās grupas «t.A.T.u.» soliste Jūlija Volkova trešajā grūtniecības mēnesī zaudējusi bērniņu. Dziedātāja šo savu personīgās dzīves traģēdiju skaidro ar pārlieku saspringto dzīves ritmu un sarežģītajām attiecībām ar vīriešiem.

To, ka Jūlija Volkova pēdējos trīs mēnešus bija «interesantā stāvoklī», zināja tikai daži paši tuvākie viņas draugi. Dziedātāja pārāk neafišēja savu privāto dzīvi — jo viņai bija kas slēpjams, raksta interneta portāls «yellowpress.ru». Izrādās, dziedātāja neesot zinājusi, kurš ir viņas gaidāmā bērna tēvs... Vispirms viņai bija kaislīgs romāns ar Vladu Topalovu, taču šī vētrainā mīlestība viņai netraucēja sākt jaunas attiecības — ar Krievijas zvaigžņu «fabrikantu» Timotiju. Tiesa gan, šīs jaunās attiecības ātri vien beidzās, un dziedātāja atgriezās pie Vlada, kurš, kā jau īsts vīrietis, savai mīļotajai visu piedeva.

Vēl pēc kāda laika Jūlija uzzināja, ka ir stāvoklī... Tikai — no kura? Protams, šo jaunumu viņa steigšus paziņoja abiem saviem vīriešiem, kategoriski aizliedzot par to runāt publiski. Turklāt viņa atteicās veikt DNS analīzes, lai uzzinātu, kurš īsti ir gaidāmā bērniņa tēvs. Protams, visi šie apstākļi radīja plaisu Jūlijas un Vlada attiecībās, un viņi izšķīrās. Šķiršanās no mīļotā cilvēka, nogurdinošie koncertu grafiki un nepārtrauktās filmēšanas atstāja neglābjamu iespaidu uz jaunās sievietes veselību — viņa zaudēja savu vēl nedzimušo bērniņu un nu šo traģēdiju ļoti pārdzīvo.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu