Kristīna Riči, lai dabūtu lomu, nosūtījusi režisoram savus kailfoto

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:skins.b

Kristīna Riči tik ļoti esot vēlējusies pierādīt, ka ir piemērota seksuālas vardarbības upura lomai, ka filmas režisoram nosūtījusi savus kailfoto.

«Monstra» zvaigzne par katru cenu vēlējās dabūt lomu scenārista un režisora Krega Brēvera filmā «Black Snake Moan» un nolēma riskēt, nosūtot viņam savus kailfoto.

Ričija pastāstījusi, ka cīnījusies par savu lomu, viņai labi veicies provēs, taču filmas veidotāji neesot bijuši īsti pārliecināti, vai aktrise spēšot iejusties varones ādā un izspēlēt varones miesiskās iekāres.

Lielāko daļu filmas 26 gadus vecā Ričija pavada pieķēdēta pie radiatora. Aktrise pastāstījusi, ka arī filmēšanu starplaikos palikusi pusapģērbta, lai izjustu savas varones kaunu.

Ričija, veidojot savu seksuāli atklāto un izaicinošo lomu, kā prototipus esot izmantojusi Britniju Spīrsu un Džesiku Simpsoni. Viņa pastāstījusi presei: «Manai varonei ir mati kā Britnijai Spīrsai un drēbes kā Džesikai Simpsonei.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu