Sandis Valters nezina, kur ir viņa sieva

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI/T.Kalniņš

Latvijas basketbolists Andris Biedriņš nemokās ar sirdsapziņas pārmetumiem, noceļot bijušajam komandas biedram Sandim Valteram sievu.

Ne pirmā reize

Žurnāla «Vakara Ziņas» iznākšanas dienā (piektdien) jaunais un talantīgais basketbolists Andris Biedriņš jau atpūtās Turcijā; turp viņš otrdien izlidoja no Rīgas lidostas ar reisu caur Frankfurti. «Vakara Ziņu» fotogrāfs piefiksēja, ka atpūtas braucienā viņš devās kopā ar... cita Latvijas basketbolista — Sanda Valtera — sievu Katrīnu, un abu attiecības neizskatījās vis tikai draudzīgas, bet gan krietni romantiskākas. Tikmēr Sandis otrdienas vakarā Latvijas izlases sastāvā «Arēnā Rīga» aizvadīja pārbaudes spēli pret Portugāles valstsvienību. Parasti tribīnēs spēlētājam līdzi juta arī viņa kundze, bet šoreiz basketbolista sieva bija cita vīrieša sabiedrībā.

No Valteru ģimenes paziņām uzzinājām, ka Sandis un Katrīna šķiroties: «Viņu jūtām vairs nav tā stipruma, kas bija agrāk, un to var redzēt Katrīnas uzvedībā. Skaidri nezinu, bet viss liecina par to, ka šķiršanās iniciatore ir viņa. Varbūt krāpšanu veicināja garais laiks. Profesionālam sportistam ir treniņi, liela slodze, izbraukumu spēles. Šāda dzīve nav viegla arī dzīvesbiedram, jo nevar prasīt un gaidīt, lai otrs vienmēr būtu klāt. Lai nu kā, Biedriņš nav viņas pirmais sānsolis, un Sandis to zina. Var jau vīrišķīgi stāvēt tam pāri un izlikties neredzam, bet... cik tad ilgi?»

Valters neko nezinot

Andra Biedriņa tēvs Aivars «Vakara Ziņām» apstiprināja, ka dēls devies atpūsties uz Turciju. Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubā Goldensteitā viņam esot jāatgriežas šīs nedēļas otrajā pusē, pirms tam viņš vēl būšot arī Rīgā. Rīgas lidostā tēvs Andri nepavadīja, tāpēc bija pārsteigts, ka dēls aizlidojis kopā ar Valtera sievu: «Pirmā dzirdēšana! Neko vairāk nevaru pateikt. Andrim nav stabilas draudzenes ne Latvijā, ne Amerikā. Bet par šīm lietām labāk runāt ar viņu pašu, es jau nemaz nezinu, kā viņam ar tām meitenēm iet.»

Jaunais miljonārs Andris Biedriņš visu sezonu pavada otrpus okeānam, bet vasarā, kad uz pāris nedēļām atbrauc apciemot dzimteni, bieži redzēts izklaidējamies gan Purvciema krogos, gan «Essential Club». Parasti meiteņu viņa sabiedrībā netrūkst. Ar Biedriņu sazināties neizdevās, jo sava telefona numuru viņš Latvijas medijiem neatklāj. Savukārt Katrīnas tālrunis bija izslēgts vai atradās ārpus uztveršanas zonas.

Ļoti izbrīnījies par «Vakara Ziņu» jautājumiem bija Sandis Valters. Vaicāts, vai sieva izbraukusi atpūsties ārpus Latvijas, viņš atbildēja, ka neko par to nezina. Mirkli vēlāk basketbolists piebilda, ka Katrīna joprojām esot Latvijā un ka otrdien abi runājuši pa telefonu. Runas par šķiršanos viņš nodēvēja par baumām un piebilda, ka abi dzīvo kopā, audzina meitiņu, un ar attiecībām viss ir kārtībā. «Ja jūs sakāt, ka viņa lidostā bija kopā ar Andri Biedriņu, tas man ir jaunums. Protams, viņi ir pazīstami, bet saukt mūs par lieliem ģimenes draugiem tiešām nevar. Vai viņi aizlidoja kā vienkārši draugi vai mīļākie? Patiešām nezinu. Nav komentāru,» — tā Sandis. Telefonsaruna gan liecināja par pretējo — Sandis bija neierasti mazrunīgs, uz jautājumiem atbildēja ar vienu, diviem vārdiem, un tajos bija maz loģikas. Kā attiecībās viss var būt kārtībā, ja kundze nenakšņo mājās, dodas uz ārzemēm kopā ar citu vīrieti, bet dzīvesbiedrs par to nav pat informēts?

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu