«Labvēlīgā tipa» vīri vannā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kamēr Anglijas karalienes kariete vēl nebūs radījusi sastrēgumus Rīgas ielās un valstī izsludināta kārtējā ārkārtas situācija, sakarā ar starptautisko «Redīsu un tomātu audzētāju biedrības» kongresu, 12., 13. un 14. oktobrī pl. 19.00 Rīgas kongresu namā grupa «Labvēlīgais tips» ņemsies, ālēsies, spēlēs un jokos savā lielajā šovā «Vīri vannā».

Šis rudens pasākums jau kļuvis par gadskārtēju tradīciju klausītājiem, kas grib dzirdēt pazīstamus grupas hītus, kritizēt pirmatskaņojumus, pasmieties, redzēt īpašos viesus, sagaidīt pārsteigumus, pārtraukumā iepazīties ar bufetes sortimentu un pārējiem apmeklētājiem.
 
«Labvēlīgais tips» savā uzvaras gājienā uz popularitātes virsotnēm radījusi daudz monumentālu skaņdarbu: «Omnibuss», «Koka klucis Konstantīns», «Pīrādziņ, nāc ārā!», «Alumīnija cūka», «Naukšēnu disko», «Lodziņš» utt.. Iespējams, ka tie nav dirnējuši radio topu virsotnēs, taču, kas pat svarīgāk, dziļi iegājuši tautās - dziedāti privātos pasākumos un ceļojumu autobusos, parkā uz soliņa un mājas virtuvē, kartupeļu talkās un dārza svētkos.

www.bilesuparadize.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu