Vitnijai Hjūstonei jauns fans — Osama bin Ladens

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no arhīva

Pazīstamā terorista Osamas bin Ladena bijusī seksa verdzene Kola Būfa sarakstījusi grāmatu, kurā apgalvo, ka bin Ladens bijis apsēsts ar Vitniju Hjūstoni.

«Viņš teica, ka viņa augstākā vēlme ir Vitnija, un, lai gan, viņaprāt, mūzika ir izlaidīga, Osama plānoja kādu dienu doties uz Ameriku, lai mēģinātu tikties ar dziedātāju.»

Kola apgalvo, ka Osama vēlējās Hjūstoni apbērt ar dāvanām un pievērst islāmam. 37 gadus vecā izbijusī seksa verdzene pastāstīja: «Viņš teica, ka grib uzdāvināt viņai privātmāju Sudānas galvaspilsētas Hartūmas priekšpilsētā. Viņš apbrīnoja Hjūstones skaistumu, jauko smaidu un to, cik islāmiska viņa ir. Viņš uzskatīja, ka dziedātājas prātu «izskalojusi» amerikāņu kultūra un viņas vīrs — Bobijs Brauns, ko Osama vārdos gribēja nogalināt, it kā tas būtu normāli — nogalināt sievietes vīru.»

«Viņš man stāstīja, ka, lai iekarotu Vitniju un padarītu par vienu no savām sievām, viņš būtu ar mieru pārkāpt savam ādas krāsas noteikumam,» savā grāmatā raksta Kola Būfa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu