Valters tomēr zinājis, ka sieva ir Turcijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI/T.Kalniņš

Basketbolista Sanda Valtera sieva Katrīna ir neizpratnē par vīra paziņojumu, ka ģimenē viss ir kārtībā, raksta «Privātā Dzīve».

Žurnālam «Privātā Dzīve» Katrīna Valtere pastāstīja, ka patlaban tiek sagatavoti vajadzīgie dokumenti, lai nokārtotu laulības šķiršanu. Katrīna ir šķiršanās iniciatore. Lai arī basketbola aprindās tiek runāts, ka Sandis aizraujas ar narkotikām, par galveno šķiršanās iemeslu basketbolista sieva min raksturu nesaderību. «Es ilgi centos saglābt laulību, darīt visu, lai atkal būtu labi, bet nevaram mēs sadzīvot. Mums ir raksturu nesaderība vai kas tamlīdzīgs, dažādas intereses,» žurnālam atklāja Katrīna.

Katrīna Valtere «Privātajai Dzīvei» atklāja, ka Sandis, pretēji paša apgalvojumiem, zinājis, ka viņa dodas atpūsties uz Turciju un ka viņai ir romantiskas attiecības ar NBA basketbolistu Andri Biedriņu. «Sandis zināja, ka es braucu uz Turciju, prasīja, kad būšu atpakaļ. Teicu, ka pēc nedēļas. Arī to, ka tiekos ar Andri, viņš zināja, bet presē gribēja mani parādīt no citas puses. Man arī būtu daudz, ko teikt par viņu, bet es neuzskatu par vajadzīgu publiski mazgāt netīro veļu,» žurnālam stāsta Katrīna.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu