Grupai «ēnas» viens gads un jauns singls

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupa «ēnas» ieplānojusi 1. septembrī, svinot savu gada jubileju, iepriecināt atbalstītājus un fanus ar jaunām dziesmām un jau trešā singla «Somehow» prezentāciju Studentu klubā.

Pagājuši tieši seši gadi, kopš radās sākotnējie iedīgļi tam, kas ir tagad, bet kopš 2005. gada septembra grupa «ēnas» jau pavisam citā sastāvā ar savām dziesmām stāsta par to,  kas  piedzīvots un noticis.

Jau krietnu laiku radiostacijās varam klausīties dziesmas «Beautiful Morning» un «SirC», savu vietu topos tās iekarojušas pāris nedēļu laikā.

Atskatoties uz šovasar paveikto, grupa «ēnas» secina, ka tā bijusi ne tikai karsta, bet arī radoša un notikumiem piesātināta — «ēnas» koncertējušas vairākos pilsētas svētos Latvijā, arī Tartu, aktīvi norisinājies darbs ierakstu studijā pie Ginta Solas.

Šā gada nogale solās būt īpaši radoša un aktīva ne tikai grupai, bet arī visiem tās atbalstītājiem, jo jau tuvāko mēnešu laikā ar pilnīgi jaunām dziesmām ieplānots koncertēt Latvijā.

Bet 1. septembrī visi ceļi ved uz  Studentu klubu, kur plkst. 23.00 «ēnas» prezentēs savu trešo singlu «Somehow», portālu «Apollo» informēja grupas menedžere Agnese Kauliņa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu