Rolšteins atstāj «Creative Laboratory» valdes priekšsēdētāja amatu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kaspars Rolšteins atstājis SIA «Creative Laboratory» valdes priekšsēdētāja amatu, liecina publikācija oficiālajā laikrakstā «Latvijas Vēstnesis».

Rolšteins aģentūrai LETA pastāstīja, ka no valdes priekšsēdētāja amata atbrīvots pēc paša vēlēšanās un vienojoties ar pārējiem kompānijas akcionāriem.

Amatu Rolšteins atstāj, jo vēlas vairāk laika veltīt mākslai, «kuru daudzo pienākumu dēļ diemžēl biju atstājis novārtā». Pēc viņa teiktā, aiziešana no «Creative Laboratory» valdes priekšsēdētāja amata notikusi «personības attīstības vārdā» un tā nav saistīta ar Ekonomikas policijas (EP) ierosināto kriminālprocesu un paredzamajiem tiesas darbiem ar Saeimas Pretkorupcijas komisijas vadītāju Lindu Mūrnieci (JL).

Patlaban Rolšteins gatavojoties elektroniskās mūzikas festivālam «Skaņu mežs».

«Creative Laboratory» valdē darbu turpina Inna Bērziņa. Viņa valdes locekļa pienākumus pilda pusgadu. Pēc Rolšteina teiktā, Bērziņa ir profesionāle un sevi pierādījusi kā ļoti laba reklāmas speciāliste.

Rolšteins uzsvēra, ka «Creative Laboratory» nemeklēs jaunu valdes priekšsēdētāju, jo uzņēmuma pārvaldīšanai pietiek ar vienu valdes locekli.

Kompānijas darbībai Rolšteins sekošot kā viens no tās akcionāriem, izmaiņas valdē uzņēmuma darbību būtiski neietekmēšot.

Rolšteins ir arī sabiedrisko attiecību kompānijas «PR Laboratorija» akcionārs un rīkotājdirektors.

Pēdējā laikā Rolšteins sabiedrības uzmanību izpelnījies kā nodibinājuma «Sabiedrība par vārda brīvību» dibinātājs. Šīs organizācijas otrs dibinātājs ir premjera Aigara Kalvīša (TP) biroja vadītājs Jurģis Liepnieks, kurš ir sens Rolšteina biznesa partneris. Nodibinājums priekšvēlēšanu laikā elektroniskajos medijos izplata reklāmas, kurās Tautas partijas ministrus un premjeru slavē dažādu nozaru darbinieki.

Liepnieks un Rolšteins vērsušies tiesā pret Mūrnieci, prasot atsaukt viņas «nepatiesi izplatītās ziņas».

Rolšteins iepriekš informēja, ka tiesā vērsusies arī «PR Laboratorija», prasot piedzīt 49 000 latu no Mūrnieces par goda un cieņas aizskārumu.

Rolšteins un Liepnieks prasībā aicina atsaukt Mūrnieces izteikumus, ka nodibinājums, iespējams, izmantojis Rīgas Austrumu slimnīcas naudu, lai finansētu Tautas partiju ministrus slavinošās reklāmas.

EP pēc Mūrnieces 8.augustā nosūtītā iesnieguma saņemšanas uzsāka kriminālprocesu par SIA «PR Laboratorija» un tās rīkotājdirektora Rolšteina iespējamām nelikumīgām darbībām, organizējot sabiedrisko attiecību kampaņu Rīgas Austrumu slimnīcā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu