Džesika Alba skūpstoties nolauž zobu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Draiskošanās var radīt nepatīkamas sekas - pievilcīgā aktrise Džesika Alba, filmējoties mīlas ainā, zaudējusi zobu.

Filmas «Grēku pilsēta» zvaigzne, kura kopā ar aktieri Deinu Kuku šobrīd piedalās jaunas romantiskas komēdijas «Good Luck Chuck» uzņemšanā, atklājusi, ka pikanto kadru dēļ viņai nācies griezties pie stomatologa.

Amerikāņu TV šovā «Extra» Alba pastāstīja: «Visas mūsu mīlas ainas tika filmētas vienā dienā - mēs pārāk strauji skūpstījāmies un es aizlauzu zobu. Vai tas nav riebīgi? Tā nebija lēnākā un romantiskākā mīlas aina šajā filmā. Deinijs ir mežonīgs.»

Jaunajā filmā Kuka varonis ir puisis, kura draudzene apprecas ar nākošo vīrieti, ar kuru viņa iepazīstas pēc tam, kad pametusi Kuku.

Par spīti stomatoloģiskajai traumai Džesika Alba apgalvo, ka Kuks ir fantastisks galvenās lomas tēlotājs. «Viņš ir lielisks! Kuka komiķa talants lieliski sader kopā ar viņa neprātīgo enerģiskā un pievilcīgā puiša tēlu. Viņš ir jaunais Stīvs Mārtins.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu