Dūla, topošā ārste un savulaik titula «Latvijas princese» ieguvēja Katrīna Puriņa, ciemojoties pie Roberto Meloni, pagatavoja vienu no saviem iemīļotākajiem ēdieniem – vistas-sēņu žuljēnu! Kā atzīst Katrīna, tas ir ideāls ēdiens eksperimentiem, jo žuljēna pagatavošanai var izmantot dažnedažādu produktu savirknējumus.
NEPIECIEŠAMS:
- brūnie šampinjoni;
- 2 vistu filejas;
- 150-200 g saldā krējuma;
- nedaudz majonēzes;
- 150-200 g Krievijas siera;
- sviests;
- garšvielas.
/nginx/o/2018/07/14/8974036t1he344.jpg)
Vistas fileju un notīrītas sēnes sagriež mazos gabaliņos un apcep sviestā katru savā pannā. Vistu apcep pavisam nedaudz.
Speciālos trauciņos, kurus var izmantot gatavošanai cepeškrāsnī, kārtās liek vistu un sēnes, pievieno nedaudz majonēzes, pārlej ar saldo krējumu, uzber vēlamās garšvielas un noslēgumā bagātīgi pārkaisa ar rīvētu sieru. Piepildītos trauciņus liek cepeškrāsnī un gatavo, līdz siers izkusis un nedaudz apbrūninājies.