«Bet bet» studijā pabeidz darbu pie jauna albuma

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MicRec

Grupai «Bet bet» šogad apritējuši jau 15 gadi kopš dibināšanas un oktobrī tiek plānota jaunā albuma iznākšana, portālu «Apollo» informēja mūzikas izdevniecība «MicRec».

Pavisam ierakstītas 14 jaunas dziesmas, no kurām tiks atlasīts materiāls albumam. Grupa ir apmierināta ar padarīto un saka paldies grupas dalībnieku agrākajam kolēģim no «Jauna Mēness» laikiem — Gintam Solam, kas šoreiz veica skaņu režisora funkcijas.

Grupā nedaudz mainījies sastāvs, un ilggadējā grupas dalībnieka Aivja Kalvāna vietā tagad basģitāru spēlē Andris Alviķis, kas savulaik ar Guntaru Raču Liepājā dibināja abu mūziķu pirmo pastāvīgo projektu  «Liepājas trio». Albumā iekļautas Guntara Rača, Zigfrīda Muktupāvela un arī grupas ģitārista Uģa Tirzīša jaunās dziesmas.

Grupa par jaunajām dziesmām stāsta: «Mums bija bezgala liels prieks atgriezties studijā un ierakstīt jaunas dziesmas. Sajutām veco labo «Bet bet» sajūtu, kad galvenais ir prieks, kuru gūsti spēlējot. Domājam, ka šajā albumā būs daudz no agrākajiem laikiem, kad rakstījām dziesmas «Vakara vējā», «Diena» vai «Mana mīļā meitene». Beidzot mums atkal būs jauni hiti un mēs pārdosim vairāk albumu par saviem ilggadējiem konkurentiem no «Labvēlīgā tipa».»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu