Zemfira patriekta no augstskolas

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: all-photo.ru

26. augustā krievu dziedātāja Zemfira nosvinēja savu 30. dzimšanas dienu, taču nepatīkams pārsteigums māksliniecei bija paziņojums, ka viņa ir atskaitīta no Maskavas Valsts universitātes.

Zemfiru no augstskolas izslēdz regulāri, taču līdz šim viņai brīnumainā veidā ir izdevies mācības turpināt. Pirms vairākiem gadiem dziedātāja izteica vēlēšanos iegūt augstāko izglītību Maskavas Valsts universitātes Filozofijas fakultātē, taču pagaidām viņas labie nodomi vēl nav īstenojušies, jo Zemfirai ir ļoti noslogots koncertu grafiks un mācībām neatliek laika. Pērn dziedātāja paņēma akadēmisko atvaļinājumu, bet pēc tam tik un tā neapmeklēja nodarbības. Arī vasaras sesiju Zemfira pat negrasījās kārtot, tāpēc augstskola pieņēma lēmumu par aizņemtās mākslinieces vārda svītrošanu no studentu sarakstiem. Krievu rokdīvas direktors Vladimirs Skripakovs šo informāciju pašlaik vēl nav apstiprinājis. «Cik man zināms, Zemfiras dokumenti ir universitātē un notiek sarunas par mācību turpināšanu,» pastāstīja Skripakovs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu