Policija 1. septembrī īpaši uzmanīs alkoholisko dzērienu lietošanu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas Pašvaldības policija (RPP) Zinību dienā, 1. septembrī, strādās pastiprinātā režīmā, rūpējoties par skolēnu drošību un kontrolējot, vai nepilngadīgie jaunieši nelieto alkoholu, aģentūru LETA informēja RPP preses sekretāre Inese Tīmane.

Dienā policijas darbinieki pastiprinātā režīmā dežurēs pie mācību iestādēm. Savukārt pēcpusdienā un vakarā RPP pārstāvji uzmanīs pilsētas izklaides vietas un patrulēs pie mācību gada sākuma pasākumu norises vietām. Policija kontrolēs, vai nepilngadīgie nelieto alkoholu, stāstīja Tīmane.

Kā ziņots, vasaras brīvlaika pēdējās dienās un skolas laika sākuma periodā policija visā Latvijā īpaši rūpēsies gan par kārtību mācību iestāžu tuvumā, gan arī par ceļu satiksmes drošību. Līdztekus Ceļu satiksmes noteikumu ievērošanas kontrolei policijas darbinieki uzraudzīs arī vispārējo sabiedrisko kārtību skolu tuvumā, aģentūrai LETA pastāstīja Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja darbiniece Linda Neimane.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu