Šovakar kronēs skaistākos rīdziniekus

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau piecpadsmito gadu pēc kārtas aģentūra «Mis Latvija» organizē skaistumkonkursu «Mis Rīga» un «Misters Rīga» – visskaistākos rīdziniekus šovakar ap pusnakti kronēs klubā «Fashion».

Par princeses kroni un visskaistākās rīdzinieces titulu šovakar sacentīsies piecas jaunkundzes: Nadežda Safonova (176 cm), Ivita Rupaine (170 cm), Sanda Irbīte (173 cm), Jana Virsaite (178 cm) un Aija Ūdre (176 cm). Arī par staltākā, iznesīgākā un simpātiskākā rīdzinieka godu cīnīsies pieci Rīgas jaunieši: Andrejs Demidovs (190 cm), Rihards Lakučs (185 cm), Artūrs Bernāts (188 cm), Edgars Kapša (193 cm) un Kristaps Punculis (188 cm).

Jauno «Mis Rīga 2006» kronēs «Mis Rīga 2001» Līga Meinarte, kura šogad 30. septembrī pārstāvēs Latviju pasaules skaistumkonkursā «Miss World» Varšavā. Starp citu, uz Poliju Līga dosies gandrīz taisnā ceļā no konkursa – piektdien jau pulksten sešos no rīta viņai jābūt lidostā. Līga lūdz turēt īkšķus par viņu un atgādina, ka konkursu «Miss World 2006» varēs vērot arī Latvijā – to rādīs telekompānija LNT. Savukārt «Misteru Rīga» šovakar sveiks «Misters Rīga 2001» un «Misters Latvija 2002» Agris Blaubuks, viņš arī «Samsung Mobile» seja Baltijas valstīs un itāļu ekskluzīvo apģērbu veikala «Treletti» modelis. Sarunā ar «Neatkarīgo» Agris atklāja, ka augusta sākumā durvis vērusi viņa dibināta modeļu aģentūra «Agency 2B», kurā izmēģināt savus spēkus tiek aicinātas meitenes vecumā no 15 gadiem un puiši vecumā no 17 gadiem. «Nāciet visi, kas gribat ielūkoties modeļu pasaulē, katrā ziņā – konsultāciju neatteikšu nevienam,» sola Agris Blaubuks, piebilstot, ka viņš savas modeļa karjeras laikā ieguvis jau zināmu pieredzi, kas jaunajiem varētu lieti noderēt. Turklāt viņa jaunizveidotā aģentūra būs orientēta galvenokārt uz sadarbību ar vairākām ārzemju modeļu aģentūrām, ar kurām Agris jau nodibinājis kontaktus un zina, kam var uzticēties. Arī šovakar kronētie skaistākie rīdzinieki, ja vien viņi to vēlēsies, uzreiz tiks uzņemti jaunajā aģentūrā, un viņiem tiks piedāvāta iespēja strādāt ārzemēs.

Bet Agris pats šobrīd cītīgi gatavojas pārstāvēt Latviju pasaules mēroga konkursā – 9. decembrī viņš kāps uz skatuves pasaules vīriešu skaistumkonkursā «Mr. World 2006» Ķīnā.

Konkursu «Mis un Misters Rīga 2006» šovakar vadīs «Mis Latvija 2006» Kristīne Djadenko un «Misters Latvija 2006» Kārlis Karolis, bet ievadvārdus teiks pirmā skaistumkonkursa «Mis Rīga '88» režisors un vadītājs Edmunds Kaševskis (pašlaik «Radio SWH+» producents) un otrs šā konkursa vadītājs Andrejs Volmārs.

Ieeja uz skaistumkonkursu klubā «Fashion» – no pulksten 22 bez maksas!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu