Grupai «Tribes of the City» top videoklips

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Agris Gecs

Aizgājušajā nedēļā pēc divu dienu darba tika pabeigta grupas «Tribes Of The City» video klipa filmēšana dziesmai «A Day In The City», kas ir arī grupas pirmais singls no septembra otrajā pusē gaidāmā albuma «For The Sleepy People».

Nākamajās nedēļās notiks klipa materiāla apstrāde, bet klipu noskatīties varēs līdz ar albuma iznākšanu. Latvijas mūzikas kanāla skatītājiem būs iespēja noskatīties arī raidījumu par klipa tapšanas procesu.

Klipa režisors ir Mārtiņš Grauds, ar kuru grupai izveidojās laba un radoši veiksmīga sadarbība filmējot klipu dziesmai «Grace», par kuru grupa, toreiz ar nosaukumu «The Movies», saņēma Latvijas mūzikas gada balvu par 2004. gada labāko video klipu. Savukārt klipa stilu veidojuši Mare & Rols, kuri ļoti trāpīgi spējuši noteikt grupas dalībnieku noskaņojumu.

Speciāli klipa vajadzībām pēc austriešu scenogrāfa Rudolfa Bekica skicēm Siguldas meža priedēs tika uzcelta īpaša platforma.

Grupas dalībnieki ir pārliecināti, ka filmēšanas gala rezultāts būs iespaidīgs. Grupas vokāliste Ksenija Sundejeva: «Vēl joprojām mani nepamet sajūta, ka tā nemaz nebija mērķtiecīga klipa filmēšana, bet gan kādas pasakas izdzīvošana. Vide, kurā notika filmēšana, mani patiesi apbūra – tā bija neaprakstāma. Neko tik grandiozu un šizofrēniski skaistu redzēt nebiju gaidījusi. Likās, ka viss apkārt notiekošais ir no kāda sena un ļoti neparasta sapņa.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu