Deviņi Jūrmalas domnieki vēlas atlaist Aizstrautu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Deviņi Jūrmalas Domes deputāti iesnieguši pieprasījumu par ārkārtas sēdes sasaukšanu, lai lemtu par Domes priekšsēdētājas Ineses Aizstrautas atbrīvošanu no amata, informē Jūrmalas Domes sabiedrisko attiecību nodaļas pārstāve Ina Romāne.

Pieprasījumu parakstījuši Raimonds Munkevics («Jūrmala — mūsu mājas»), Aigars Tampe (TB/LNNK), Jānis Kuzins («Dzimtene»), Juris Griķis (TB/LNNK), Māris Mežapuķe (TSP), Juris Hlevickis (LPP), Igors Dreija (JC), Vladimirs Maksimovs (PCTVL) un Žanna Kupčika (PCTVL).

Pašvaldības deputāti uzskata, ka Jūrmalas Domes darbs Aizstrautas vadībā ir nekonstruktīvs un  neefektīvs, netiek īstenota attīstības stratēģijas mērķu realizācija uzņēmējdarbībā un nodarbinātības veicināšanā. Nav nodrošināta arī mājokļu attīstības programmas un siltumapgādes attīstības programmas ieviešana, tā būtiski ietekmējot pilsētas iedzīvotāju dzīves kvalitāti.

Saskaņā ar likumu «Par pašvaldībām», ja saņemts priekšlikums par Domes priekšsēdētāja atbrīvošanu no amata, Domes priekšsēdētājam jāsasauc Domes ārkārtas sēde ne vēlāk kā divu nedēļu laikā, ja šajā laikā nav paredzēta Domes kārtējā sēde. Tas nozīmē, ka jautājums par Aizstrautas atbrīvošanu no amata tiks izskatīts ne vēlāk kā 7. septembrī, kad paredzēta kārtējā Jūrmalas pilsētas Domes sēde, norāda Munkevics.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu