Seksā radoša sieviete, tu esi skaista!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Pieņemt vīra seksuālos mīlestības apliecinājumus nav vienīgais veids, kā sieviete ar mīlestību var izrādīt savu pretimnākšanu un rūpes.

Kā būtu, ja pamēģinātu kļūt agresīvākām? Džefrijs raksta visu vīru vārdā:

«LŪDZU, vismaz 50 procentos gadījumu esiet seksuāli aktīvas! Ja savu vīru vajāsiet pa māju, guļamistabu un gultu, viņš būs pārāk noguris un apmierināts, lai pat neviļus iedomātos par kādu citu sievieti... labs vīrietis tā nedarīs.

Vai zināt, ko vīrietim nozīmē, ja sieviete skaļi pasaka: «Vai tu nepamīlētos ar mani?» vai «Vai tu, lūdzu,.......... (aizpildiet ar kādu seksuālu izaicinājumu)?» Nepavadiet tik daudz laika spoguļa priekšā, vēlēdamās kļūt par to, kas neesat. Jūsu vīrs arī droši vien nav kinozvaigzne, bet viņš vienalga jūs mīl.

Jūsu seksuālā būtība nosaka to, kādām acīm vīrs jūs uzlūko. Visskaistākā sieviete pasaulē viņa acīs ātri vien kļūs neglīta, ja uz visiem seksuālajiem piedāvājumiem un priekšspēlēm bez mitas sacīs «nē». Sieviete, kura tiek uzskatīta par neglītu, bet ir nepārspējama mīlas partnere ar labu iztēli guļamistabā, dušā, mašīnas pakaļējā sēdeklī, vientuļos mežos utt. (cerams, jūs sapratāt), vīrieša acīs kļūst par visskaistāko sievieti pasaulē.

Lūdzu, LŪDZU, ja mēs seksuālajā ziņā kaut ko nedarām pareizi, tad noteikti mums to pasakiet. Nebaidieties! Čukstiet ausī nerātnas un mīļas muļķības, mēs atsauksimies. Un sakiet: «Es tevi mīlu.» Kā? Jūs domājat, ka tikai sievietēm to patīk dzirdēt?»

Daudzas sievietes man zvanījušas un stāstījušas par savu nevēlēšanos to palūgt vai pajautāt, lai to izdara mazliet citādi. Tas ir saprotams — neviens negrib izskatīties pēc muļķa vai riskēt būt atraidītam. Bet atcerieties, ka arī jūsu vīram ir tā pati emocionālā problēma. Viņam tas jāpasaka tādā vai citā veidā un jāriskē saņemt jūsu atbildi.

Un neuztraucieties, ka sava vīra acīs izskatīsieties maucīgas. Nevienā no simtiem faksu vai e-pasta vēstuļu no vīriešiem nepavīdēja doma: ja sieva viņam uzprasītos, tad nu gan viņš būtu apbēdināts un sašutis. Kopējā atbilde bija: mēs jau sen gaidām šādu līksmību!

Līdztekus visam, ko saņemam, ja sieva ir pieejamāka, saprotošāka, atklātāka, eksperimentiem atvērtāka un pavedinošāka (tāda, kura laulības intīmajā dzīvē izrāda lielāku iniciatīvu), pieaug arī vīra pašcieņa, kas veicina seksuālo apmierinājumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu