Kas jāzina par vīrieša labāko draugu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Gerdas Fūrmanes zīm.

Šoreiz — atbildes lasītājām, kuras interesējas, kāpēc vīrieši rīkojas un uzvedas tieši tā un ne citādi.

Kāpēc vīrieši vienmēr tausta un aizskar savas ģenitālijas?
Anita, Dobelē

Sēklinieku ādiņai iesprūstot starp kājām un peņa ādiņai pielīpot pie sēkliniekiem, vīrieši izjūt ko līdzīgu klaustrofobijai (slimīgām bailēm no slēgtām telpām). Tas ir tāpat kā ilgu laiku atrasties stāvoklī, kad jūsu rokas ir cieši piespiestas pie sāniem. Pamēģiniet šādi atrasties tikai piecas minūtes, cenšoties nepacelt rokas. Vajag tikai pamēģināt, lai uzreiz atteiktos no šīs idejas. Šajā delikātajā situācijā reizēm var palīdzēt talks. Nepiemērota apakšveļa, it īpaši, ja tā ir pārāk brīva, var izraisīt vēl lielākas problēmas.

Kāpēc vīrieši urinējot strūklu nevar virzīt taisni? Viņiem taču nekas nenotiks, ja urinēs tieši pisuārā?
Inga A.

Problēma nav meklējama vīriešu nespējā notēmēt strūklu vajadzīgajā virzienā, bet gan tās neprognozējamā raksturā. Tā pārtrūkst tikpat bieži kā dziesma vinila skaņuplatē, kad nejauši pieskaries adatiņai. Reizēm padotais pēkšņi saslejas un izšauj sāņus, dažreiz dzīvinošā strūkla pārvēršas par izsīkuša strauta tecējumu, bet citreiz dodas tieši turp, kur virzīta, taču tad izšļakstās un saslapina poda malas.

Protams, grūti saprast, kāpēc vīrietis nevar paņemt tualetes papīru un notīrīt apslapinātās vietas (pisuāru, grīdu, sienas, apavus, griestus...). Tiesa, vīrietis nekad nesaslapinās savas bikses, ja vien nepaliks tikai viena minūte, kas viņu atdala no svarīgas tikšanās vai kāda cita tikpat svarīga pasākuma. Kā smejies, pirmais šķidrumu dinamikas likums.

Ādiņa uz mana vīra peņa ir krietni tumšāka nekā āda uz pārējā ķermeņa. Vai tas ir normāli?
Madoniete

Tas ir pat ļoti normāli. Peņu ādiņas krāsa ir tikpat dažāda, kā to lielums un apjoms. Ir vīrieši, kuriem penis ir tumšāks nekā āda citās ķermeņa vietās, citiem — gaišāks, savukārt vēl citiem vīriešiem uz tā var būt arī vasaras raibumiņi. Tiesa, par to nevar pārliecināties, kamēr nav novilktas apakšbikses.

Kad manam vīram ir erekcija, viņa loceklis tā vietā, lai rādītu uz augšu, ir nolaists uz leju. Vai tas ir normāli?
I. J.

Daudziem vīriešiem šī mantiņa rāda uz augšu, apmēram 30 grādu leņķī attiecībā pret vēderu, ar nosacījuma, ka tas nav alus vēders. Daudziem vīriešiem falls rāda tieši uz priekšu, citiem — uz leju. Seksa laikā var izmēģināt pozīciju, kurā sieviete ir augšā, taču viņas seja vērsta pret vīrieša kājām. Šādā stāvoklī viņam būs iespēja kairināt tās sievietes ķermeņa daļas, kurām vīrietis ar augstu izslietu dzimumlocekli vienkārši netiek klāt.

Galvenais — izmēģināt spēkus tādās pozās, kurās gan sieviete, gan vīrietis gūst abpusēju baudu un jūtas ļoti labi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu