Ak, šis draudziņš! Atkal pievīla...

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Uz lasītāju vēstulēm šoreiz atbild žurnāls «Sarunas par TO».

Kad mīlēšanās laikā nonāk līdz tam, lai aplaimotu vīrieti, viņi nezin kāpēc ieciklējas tieši uz savu dzimumlocekli. Taču ir tik daudz ķermeņa daļu, kuras skūpstot vai tikai pieskaroties tām, var baudīt patīkamas izjūtas!
Airita, Rīgā

Sāksim ar dažiem jautājumiem. Iedomāsimies, ka sieviete savam iemīļotajam tikko ir pagatavojusi romantiskas vakariņas sveču gaismā. Viņai ir lieliska figūra, arī savs ķermenis viņai patiesi patīk, sieviete ir uzvilkusi satriecošu kleitu un visseksīgāko apakšveļu. Viņa vēlas, lai vīrietis viņu gribētu vairāk par savu automašīnu, jauno datoru vai basketbolu nedēļas nogalē.

Taču, kad beidzot dziest gaisma, sieviete sev par lielu pārsteigumu atklāj, ka mīļotā draudziņš ir... apaļa nulle. Un, lai ko viņa censtos darīt, tas nav spējīgs ereģēt. Kādas gan domas iešaujas sievietes galvā? Viņa domā, ka vīrietis par viņu neizrāda nekādu interesi, ka neuzskata par gana pievilcīgu? Iedomāsimies, ka sieviete vīrieti nosauc par lielībnieku un piekrīt pamēģināt vēlreiz. Bet, ja viņam atkal nav erekcijas, ko viņa secina? Ka vīrietis ir mūks? Gejs? Un, ja viņi ir precējušies, vai sieviete nodomās, ka viņas vīrietim ir romāns ar citu?

Vīrieša nespējā pacelt savu draudziņu visskumjākais ir tas, ka nepatikšanām, kas pēc tā sekos, nebūs nedz gala, nedz malu. Un, tā kā sieviete par to neko nezina, viņa pati ieciklēsies uz peni — tādu, kāds tas ir, — visprecīzāko indikatoru, kas apliecina: sieviete ir pievilcīga vīrietim, bet vīrietis ir sajūsmā par sievieti. Tāpēc tad, kad penis ir ciets, vīrieša pirksti sāk darboties ātrāk.

Bet, ja šī mantiņa pēkšņi nolaižas, it īpaši, ja tas notiek visnepiemērotākajā brīdī, kad sievietes kājas apvijušās ap vīrieša vidukli un viņa vēl tikko izkliegusi: Ņem mani stiprāk! — Dievs, stāvi klāt un palīdzi šim nelaimes putnam! Tā būs liela vilšanās sievietei un vēl lielāka — vīrietim. Visi sievietes smagie darbi — vesela diena, lieliskās vakariņas un romantiskais vakars — viss tiks sagrauts tikai tāpēc, ka mēs visi — gan vīrieši, gan sievietes — esam koncentrējuši savu uzmanību uz peni.

Tiesa, tas viss ir pārāk vienkāršoti. Ir vēl daudz citu cēloņu, kāpēc mēs koncentrējam uzmanību uz peni un erekciju, uzskatot, ka vīrieša lepnuma dēļ citādi nemaz nevar būt. Atklāti runājot, sieviete, uzzinot, ka kāda cita sieviete relaksējošā vannā pusstundu spēlējas ar saviem krūšu galiņiem, visticamāk, uzskatīs viņu par bezkauņu. Tieši tāda pati būs arī vīrieša reakcija. Taču ko sieviete teiks par vīrieti, kurš vannā pusstundu spēlējas ar saviem krūšu galiņiem? Neraugoties uz to, ka vīriešu krūšu galiņi ir tieši tādi paši kā sievietēm un rada tikpat spēcīgas izjūtas, mēs, visticamāk, par tiem tā nedomājam.

Iespējams, ka mūsu bioloģisko īpatnību dēļ vai arī aiz paraduma, taču, sākot runas par seksu, mēs esam pārliecināti, ka vīrietim obligāti ir jābeidz, ja jau viņš ir uzbudinājies. Vīrietim šī nepieciešamība visspilgtāk izpaužas pusaudžu vecumā vai tad, kad viņam ir ap gadiem divdesmit, nevis turpmākajā mūžā. Šāds skatiens uz vīrieti liek mums kaut ko darīt ar to nolādēto peni, tā vietā, lai izbaudītu visu apkārt notiekošo.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu